Багатофункціональний спортивний майданчик для мешканців міста Охтирки На реалізації

Доданий
24.07.2017
Номер
16
Спорт

Сучасний і безпечний спортивно-ігровий майданчик для активного відпочинку з вагончиком для перевдягання взимку, територією для активних спортивних ігор

Автор проєкту
Сергій
Сергій Комаров
Бюджет
400 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Створити сучасну, цілорічну, багатофункціональну зону фізичного виховання дітей, молоді та дорослих. Створення умов для впровадження здорового способу життя, залучення мешканців до занять фізичною культурою та спортом.

Проблема

На зазначеній території розташований каток, який експлуатуюється лише взимку для заливки якого потрібно підвести водопостачання. Жителі міста не мають можливості вести здоровий спосіб життя та урізноманітнити своє дозвілля.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Створення спортивної зони біля катка зі встановленням вагончику-переодягальні та покриттям тротуарною плиткою. Встановлення біля катка два столи для тенісу і стіл для армреслінгу, брусся, турніку подвійного

Для кого цей проект

Діти та дорослі мікрорайону "Дачний" та міста Охтирки

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1.Проведення водопостачання (холодна/гаряча)
2.Встановлення вагончику-переодягальні
3.Укладка тротуарної плітки на спортивній зоні
4.Встановлення паркану.
5.Встановлення тенісних столів, столу для армреслінгу.

Ключові показники оцінки результату проекту

Проект має позитивно вплинути на мешканців всього міста, поліпшити їхнє самопочуття та мотивувати займатися спортом і більше часу проводити на свіжому повітрі. Це відволіче їх від соціально небезпечних занять. Допоможе урізноманітніти дозвілля підлітків. Молодь, люди середнього віку і пенсіонери матимуть змогу займатися спортом.

Фотографії