Відпочинок під липами Брав участь

Доданий
14.07.2017
Номер
9
Комунальне господарство

Облаштування прилеглої до будинку території асфальтним покриттям. Встановлення пандусу для забезпечення вільного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до бібліотеки. Встановлення металічного обладнання для паркування велосипедів. Встановлення лавочок та сміттєвих баків на тротуарі.

Автор проєкту
Людмила
Людмила Абаровська
Бюджет
113 424 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Облаштувати безпечну комфортну та естетичну пішохідну зону для жителів та гостей міста.

Проблема

На сьогоднішній день стан тротуару, який знаходиться в центрі міста, дуже занедбаний та травмонебезпечний. У даній будівлі розташована Охтирська центральна міська бабліотека, поблизу - громадська зупинка автотранспорту. Щоденно тут крокують сотні людей. Особливо страждають діти та люди похилого віку, часто ризикуючи власним здоров'ям. Люди з обмеженими фізичними можливостями взагалі не мають можливості потрапити до бібліотеки. У нашому місці велика кількість людей пересуваються за допомогою велосипеда. А місць для паркування таких транспортиних засобів недостатньо.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Облаштування прилеглої до будинку тириторії асфальтним покриттям. Встановлення пандусу для забезпечення вільного доступу людей з обмеженими фізичними можливостями до бібліотеки. Встановлення металічного обладнання для паркування велосипедів. Встановлення лавочок та сміттєвих баків на тротуарі.

Для кого цей проект

Жителі міста, району та гості Охтирки. Люди з обмеженими фізичними можливостями, велосипедисти.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Покрити асфальтним покриттям прилеглу до бібліотеки територію, встановити бордюри, пандус, привезти та встановити чотири лавочки, чотири сміттєві баки, металічне обладнання для паркування велосипедів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Створення естетичної затишної зони для щоденного користування та відпочинку людей. Рівна поверхня тротуару значно знизить рівень травматизму людей. Встановлення пандусу забезпечить доступ до закладу культури людей з особливими потребами на рівних правах з іншими громадянами. Велосипедисти матимуть змогу залишити свій транспорт без ризику викрадення.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Наявність комунікаційних мереж біля будинку по вул. Київській, 2. Збільшення вартості на потрібні товари та послуги.

Приклади (кейси) схожих рішень

Місця розташування комунікаційних мереж покрити тротуарною плиткою.