Молодіжний сквер На реалізації

Доданий
14.07.2017
Номер
8
Комунальне господарство

Проект передбачає благоустрій території поруч з пам'ятним знаком ветеранам-десантникам, облаштування скверу, викладка доріжок плиткою, встановлення лавочок, урн для сміття, облаштування освітлення, клумб, висадка ялинок, дерев та інших насаджень.

Автор проєкту
Євген
Євген Калюжний
Бюджет
199 290 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Сприяння благоустрію території міста. Створити один з красивих і затишних куточків міста, який би милував погляд жителів та гостей нашого міста.

Проблема

Створення скверу поряд з пам'ятним знаком дасть можливість привести до ладу дану територію, а жителям та гостям міста використовувати його як зону відпочинку

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Витрати по облашуванню скверу передбачають залучення коштів, як проекту так і людських та фінансових можливостей громдської організації "Десантура", спонсорів, благодійної допомоги

Для кого цей проект

Для жителів і гостей нашого міста різних вікових категорій

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Встановлення бордюр з боку проїзджої частини дороги. Підсипка грунта та планування території. Розбивка території скверу згідно плану. Висадка дерев, ялинок та інших зелених насаджень. Покриття пішохідної частини скверу плиткою, встановлення світильників, монтаж освітлення. Встановлення лавочок, урн, облаштування клумб. Підсів території газонною травою.

Ключові показники оцінки результату проекту

Підвищення загальної культури населення та привабливості нашого міста. Сприяння розвитку туризму.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Збільшення вартості витратних матеріалів

Фотографії