Спортивний майданчик з вуличними тренажерами Брав участь

Доданий
25.07.2017
Номер
17
Спорт

Будівництво вуличного спортивно-тренажерного майданчика на території Охтирської ЗОШ І-ІІ ступенів № 9 створить передумови до залученння мешканців мікрорайону до рухової активності, поліпшення стану здоров`я. Адже на даний час в мікрорайоні школи не встановлено жодного спортивного майданчика, де б мешканці мікрорайону різних вікових категорій могли займатися спортом безкоштовно.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Рудакова
Бюджет
199 900 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Мета проекту

Формування спортивної свідомості, стійких традицій у галузі спорту і здорового способу життя - невід’ємна складова культурного виховання підростаючого покоління.
Головною метою проекту є будівництво спортивного майданчика з вуличними тренажерами відповідно до санітарних вимог, створення належних умов для
організації дозвілля дітей та молоді, дорослих, занять фізичною культурою та спортом, для впровадження здорового способу життя. Створення спортивного майданчику з вуличними тренажерами сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення та вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді.

Проблема

У зв’язку з віддаленістю мікрорайону Охтирської ЗОШ І-ІІ ст. № 9 від центра міста більшість дітей не мають змогу регулярно відвідувати спортивну школу чи спортивні гуртки. Встановлення вуличних тренажерів на території ОхтирськоїЗОШ І-ІІ ст. № 9 дасть змогу дітям, учням та їх батькам долучитися до занять фізичною культурою та з користю проводити час.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Для вирішення проблеми пропонуємо облаштувати спортивний майданчик з вуличними тренажерами для занять загальною фізичною підготовкою дітей та підлітків, дорослих відповідно до санітарних вимог.
Створення сучасного спортивно-оздоровчого майданчику сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення і вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді. Тренування на такому майданчику додадуть силу, здоров’я, спритність нашому майбутньому поколінню. Будівництво спортивного майданчика з вуличними тренажерами дасть можливість зробити більш якісним і насиченим спортивне дозвілля і відпочинок дітей та молоді. Загалом проектом охоплюються діти і молодь різного віку, які зможуть урізноманітнено підтримувати спортивну форму. Завдяки проекту будуть поліпшені умови для виховання та відпочинку дітей.
Безкоштовні вуличні тренажери – альтернатива сучасним тренажерним залам, що надасть можливість виконувати спортивні вправи в зручний час поблизу свого помешкання.

Для кого цей проект

Проект розрахований для людей різної вікової категорії.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Придбання вуличних тренажерів
2. Доставка до м.Охтирка
3. Облаштування покриття майданчика
4. Монтажні роботи з встановлення тренажерів
5. Відкриття спортивного майданчику

Ключові показники оцінки результату проекту

- підвищити рівень охоплення усіх учасників освітнього процесу, а також мешканців мікрорайону фізичною культурою та спортом;
- пропоганда здорового способу життя;
- створення сучасного спортивного осередку для зміцнення та збереження здоров’я учнів та громади мікрорайону;
- за короткий термін створення продукту довготривалого використання, що має користь для здоров’я дітей та дорослих.

Фотографії